V novém čísle časopisu TV Star si můžete přečíst rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem. "Akce je lepší než čekat na smrt!" říká šéfkuchař.
V článku se dozvíte informace o vzniku pořadu (červený sloupeček), ale hlavně trochu víc nakouknete "do hlavy" Zdeňku Pohlreichovi.
Víte, co by např. řekl chlapíkovi, který by přišel do Café Imperial a začal tam všechno převracet naruby? "Vyhodil bych ho!"
Do rozhovoru se přidala i režisérka Hanáková, která se podělila o některé dojmy z natáčení. Čtenář si přečte, jak dlouho trvá natáčení, co se točí který den a jak moc dovede tým restauraci pomoci.
Více informací přímo v časopisu TV Star.
Hospodský byznys je tvrdý!
čtvrtek, dubna 23, 2009 | zajímavé články, Zdeněk Pohlreich , zatím 0 komentářů »
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
0 komentářů
Okomentovat